Oplevering Rabobank Roosendaal-Woensdrecht

rw_news

Afgelopen week hebben we het project om het gerenoveerde verkoopkantoor in Roosendaal van Rabobank Roosendaal-Woensdrecht (sinds 1 Augustus Rabobank Zuidwest Brabant) te voorzien van een vernieuwde videoplaat en interne communicatie opgeleverd.

In dit project zijn wij verantwoordelijk geweest voor alle content-ontwikkeling; de animaties, koppeling met nieuws-streams en het Content Management Systeem. Voor de bank was een belangrijke reden om voor InterNarrow te kiezen dat het systeem op Windows 7 draait.


Oplevering interactieve bewegwijzering Gebouw de Goudsesingel

vestia2

Gebouw de Goudsesingel is een bedrijfsverzamelgebouw met een grote diversiteit aan huurders in het centrum van Rotterdam. Gebouwbeheerder Vestia was op zoek naar een heldere interactieve oplossing om bezoekers van het gebouw de weg te wijzen via de 3 hoofdingangen.

De interactieve bewegwijzering bestaat uit een weergave van de plattegronden van het gebouw waarin bezoekers en bewoners kunnen zoeken naar de beste route naar de bedrijven in het gebouw. In dit project zijn wij verantwoordelijk geweest voor zowel de hardware als software.


Gebouw de Goudsesingel


Voor huurders Goudsesingel:


vestia1 vestia2