Wilt u meer weten informatie over dit product, vul hieronder uw gegevens in:


Nieuws: Gezocht: AUDIOVISUEEL TECHNICUS

21/03/2019

De functie

Als audiovisueel technicus is jouw belangrijkste taak het monteren en servicen van AV-apparatuur bij de opdrachtgever. Je werkt met innovatieve A-merken voor bijvoorbeeld digital signage, videowalls, geluidsystemen, (touch) LED schermen. Ook houd je je bezig met het samenstellen en monteren van 19″ racks met AV-apparatuur. Je neemt deel aan de nodige project- en werkbesprekingen en verzorgt de technische projectdocumentatie. Daarnaast informeer je betrokkenen omtrent de voortgang van de werkzaamheden.

Jouw profiel

Je hebt een technische opleiding of achtergrond op MBO-niveau en hebt affiniteit met audio- en videotechnieken. Bij voorkeur heb je minimaal 1 jaar ervaring in een technische functie. Verder werk je nauwkeurig en zelfstandig en ben je in het bezit van een rijbewijs. Je bent woonachtig in omgeving Amsterdam. Je bent vaardig in het onderhouden van een goed contact met de opdrachtgevers tijdens de installatiewerkzaamheden.
InterNarrow is een jong en groeiend bedrijf, je werkt in relatief grote vrijheid aan veel verschillende installaties. Je zult zelfstandig oplossingen op locatie moeten bedenken.

Je bent:
–Leergierig
–Representatief
–Technisch aangelegd
–Gedreven
–oplossingsgericht

Wat bieden wij

InterNarrow biedt je een afwisselende functie in een boeiende branche waar gebruik wordt gemaakt van de modernste AV technologieën. We bieden een marktconform tarief. Je komt te werken in een enthousiast team waarin samenwerking en werkplezier voorop staan en er ruimte is voor eigen inbreng en visie. Je werkt in het begin onder begeleiding van een ervaren monteur (jonger dan 30).

Wij zijn een AV specialist met veel klanten in Narrowcasting. Wij leveren: hardware, software, advies, installatie, support en helpdesk. Enkele van onze bekendere klanten zijn: Rabobank, Booking. KLM Epcor, VVV, Vestia. Naast deze bekende namen werken wij ook onder meer voor het mkb, zorg, onderwijs. Naast installatiewerk doen wij ook verhuur / evenementen.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in deze functie, mail je cv met korte toelichting naar Rob.alleman@internarrow.nl. Voor vragen over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Rob Alleman (Sr technicus) via 06-13890599.