Hardware

Internarrow kan het gehele hardware traject voor u verzorgen. Door onze schaalgrootte kunnen we hoogwaardige producten tegen zeer scherpe tarieven leveren.

gevelscherm3

Zo leveren wij de belangrijkste beeldscherm merken, zoals Samsung, Philips en LG. Tevens adviseren we welk beeldscherm het beste gebruikt kan worden in de door u gekozen ruimte. Gekeken wordt bijvoorbeeld naar grootte, lichtopbrengst, LCD of LED, branduren etc. Indien gewenst werken we met standaard en maatwerk-omhuizingen.

Ook leveren we de mediaplayers. Door de kleine afmetingen kunnen de players gemakkelijk weggewerkt worden. Dit bespaart u installatiekosten. Per project, per toepassing zal de meest geschikte player PC worden samengesteld. De industriële players met metalen behuizing zijn zeer stabiel en zijn ontwikkeld om 24/7 operationeel te zijn. De players hebben een zeer laag stroomverbruik en garanderen een optimale bedrijfszekerheid. Alle pc’s en players worden geleverd met de meest recente versies van Microsoft Windows.

Tevens kunnen we zorgdragen voor installatie en montage. Er wordt gewerkt volgens normen en procedures die gebaseerd zijn op de VCA richtlijnen. De technische buitendienst medewerkers zijn hiervoor in het bezit van een geldig, persoonlijk VCA-certificaat.


Neem contact op voor de mogelijkheden.