NIBC Bank, Den Haag hoofdkantoor

NIBC Bank wil met state of the art technologie hun corporate brand profileren voor bezoekers van het hoofdkantoor in Den Haag.


Project Achtergrond

Het hoofdkantoor van NIBC Bank in Den Haag wordt verbouwd en wij zijn gevraagd om als eye-catcher in de entreehal een holografisch display met content te ontwikkelen. Op deze interactieve holografische applicatie kunnen bezoekers van het hoofdkantoor het laatste nieuws en informatie over de investeringsbank vinden.

Uitwerking

Voor dit project hebben we in nauwe samenwerking met de afdeling communicatie van NIBC een applicatie ontworpen die past bij de huisstijl en de allure van de bank. Er is info te vinden betreft het laatste financiƫle nieuws, de sectoren waarin de NIBC bank actief is en informatie betreft de kantoren die over de hele wereld te vinden zijn.

Om dit project tot een echte eye-catcher te maken hebben we gekozen voor een holografische folie op een ruit, hierdoor lijkt de content in de lucht te zweven. In samenwerking met AVEQ wordt vanuit het plafond met een speciale beamer deze holografische folie geprojecteerd. Door middel van de touch-folie kunnen bezoekers met hun vingers door de content heen ‘swipen’ en ‘touchen’.