Over ons

Inspiratie

De ontwikkelingen van verschillende toepassingen van interactieve media, b.v. in publieke ruimtes en binnen in gebouwen, staan niet stil. Wij verdiepen ons in deze ontwikkelingen zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de beste mogelijkheden.

Uw boodschap = Onze boodschap.

Wij staan open voor uw inbreng in het ontstaan van een interactieve interface, zodat uw identiteit behouden blijft en uw boodschap met onze kennis op de juiste plaats komt (bij de juiste doelgroep)
Uw boodschap op een scherm plaatsen is een eerste stap, maar om uw boodschap interactief en tegelijkertijd efficiënt te maken is een tweede stap. Hiervoor willen we graag met u uw ideeën bespreken om te kijken hoe we deze in kunnen passen in een interactieve interface. Zodat uw identiteit behouden blijft en uw boodschap met onze kennis op de juiste plaats komt.

Als specialist bieden wij kwalitatief hoogwaardige producten aan tegen scherpe prijzen. Of het nu gaat om de professionele monitoren, beamers of bevestigingsconstructies, bij ons krijgt u advies op maat.
Montage kan op diverse manieren (wandmontage, plafondmontage, specials). In overleg bepalen we per locatie de beste oplossing.

Projectmanagement

Wij werken met projectmanagement teams. De projectmanager is verantwoordelijk voor de communicatie tussen de klant, derde partijen zoals interieurbouwers of IT bedrijven en de verschillende afdelingen binnen InterNarrow.

Taken die worden uitgevoerd door het projectmanagement team zijn onder andere het uitvoeren van sitesurvey(s), het maken van de projectdocumentatie, projecttekeningen en het bijhouden van de project flowchart. Tevens draagt projectmanagement zorg voor de coördinatie van alle afdelingen en externe betrokken partijen. Uitgangspunt is hierbij altijd om het project voor alle betrokkenen zo effectief mogelijk en binnen de afgesproken tijd te laten verlopen.

Bij de installatie zorgen onze engineers voor de vakkundige montage van de apparatuur, player(s) en de benodigde bekabeling. Omdat er verbinding moet worden gemaakt met het internet kan er worden gekozen om te koppelen aan een bestaande internetaansluiting.

Experience


De effectiviteit van narrowcasting en interactieve media is van veel factoren afhankelijk.

Niet alleen de psychologische kenmerken van de doelgroep, maar bijvoorbeeld ook de fysiologische
factoren uit de omgeving spelen een rol. Wij kunnen met onze ervaring uit onderzoek en praktijk u
hier professioneel in adviseren.

Dit is slechts een klein overzicht van de mogelijkheden. Heeft u zelf een idee of toepassing, neem gerust contact met ons op zodat we samen kunnen bekijken wat de beste oplossing is voor uw toepassing.

Meer info over Over ons? Klik hier »