Wilt u meer weten informatie over dit product, vul hieronder uw gegevens in:


Rabobank Utrechtse Waarden

Een volledig nieuw kantoor in het centrum van IJsselstein (UT) met diverse custom Rabobank display producten


Project Achtergrond

In hartje IJsselstein (UT) wordt een compleet nieuw kantoor van Rabobank Utrechtse Waarden gebouwd. Dit nieuwe kantoor krijgt een interieur voorzien van de modernste display-technieken.
Wij zijn gevraagd om samen met Diz het interieur te voorzien van informatieve schermen. In dit project zijn wij verantwoordelijk geweest voor de alle content-ontwikkeling; de animaties, koppeling met nieuws-streams en het Content Management Systeem.

Uitwerking

De nieuwe vestiging is vooral gefocust op klantenbinding door middel van diensten aanbieden (zoals geldautomaten en internetplekken) en het aanbod van spreekkamers voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Door middel van 3 grote portrait displays in de gevel worden voorbijgangers geattendeerd op woningen, klanten-acties en nieuwe producten.

Bij binnenkomst worden klanten die een afspraak hebben verwelkomt door de Digitale Receptie » waar ze zich kunnen aanmelden. Zo wordt de workload van de receptie medewerkers en de wachttijd voor klanten verminderd.

In de spreekkamers zijn ‘digitale schilderijen’ aangebracht die klanten tijdens besprekingen informeren over producten of tonen mooie landschapsfoto’s van de omgeving voor een lokale look & feel.