Regiobank Narrowcasting

We hebben een compleet pakket gebouwd binnen de huisstijl van Regiobank.


Samen met Regiobank Den Dungen hebben we het pakket verder ontwikkeld. We hebben 2 schermen van content voorzien. Zowel een 24/7 etalagescherm gericht op voorbijgangers als een scherm binnen het adviesgedeelte.

De content onderscheidt zich door de volgende kenmerken:
– Landelijke & Lokale content in de huisstijl
– Automatisch gekoppelde actuele content in huisstijl Regiobank
– Promotiewinkel content eenvoudig te plaatsen
– Lokaal regionieuws
– Promotie van lokale partners
– Twitter berichten van de Regiobank
– Lokaal weerbericht

regiobank_vbweergave

De lokale Regiobank kan zelf via een online Content Management Systeem in één oogopslag zien wat voor content er draait op de schermen in alle vestigingen en ook kunnen ze binnen een minuut content plaatsen of aanpassen.

Het operating system is Windows 10. Alle beveiligings updates worden bijgewerkt. Er is een virusscanner, deze wordt realtime bijgewerkt. Het Content Management Systeem (CMS) is bereikbaar via https (veiligheidscertificaat) omgeving. Het CMS is beveiligd met een user/password login. Via remote beheer kunnen wij alle pc’s monitoren.
regiobank_bv

RESPONSIVE & MODERN CMS

De templates voor alle schermen zijn responsive opgebouwd, dat wil zeggen dat de layout van de content zich aanpast aan de beeldverhoudingen en grootte van het scherm. Zo kan elk scherm in zowel landscape, portrait als videowall weergegeven worden.
Alle schermen zijn individueel aan te sturen via onze online 2.0 versie van het Content Management Systeem.