Scholen / Onderwijs

Meegaan met de tijd, uw boodschappen op een dynamische manier vertonen, ouderinformatie optimaliseren. Kies dan voor de “Narrowscape” oplossing voor het onderwijs!


Met het NarrowScape systeem voor het onderwijs kunt u snel en eenvoudig informatie communiceren, zoals evenementen, roosterwijzigingen, studiedagen, schoolinformatie etc.

Ouders, kinderen en medewerkers kunnen nog beter worden geïnformeerd.

Voordelen van deze wijze van communicatie:

  • Ouders en medewerkers krijgen een grote stroom informatie (mail, intranet etc.) tot zich, die vaak niet allemaal wordt opgenomen. Met narrowcasting wordt informatie sneller gezien en beter onthouden ook omdat ze haar schermruimte niet hoeft te delen met andere, vaak afleidende content.
  • Communicatie van evenementen valt veel meer op (vanmiddag om 16.00 uur ….)
  • Versterking boodschap door herhaling.
  • Mogelijkheid om uit grote informatiestroom (overload) enkele items te benadrukken, gebaseerd op locatie en tijd. Bijvoorbeeld een jubilaris of een nieuwe collega.
  • De schermcommunicatie werkt bovendien aanvullend en versterkend op media als prikborden, nieuwsbulletins, intranet en email. Naast schoolinformatie en vakinhoudelijke content wordt het kanaal ook voorzien van actualiteiten zoals branchenieuws, weer, amusement om zo maximale aandachtswaarde te behouden.
  • Snel bereiken doelgroep. Boodschap staat binnen 10 seconden op het scherm. De content is gemakkelijk online aan te passen en ook klaar te zetten voor in de toekomst.

Content Management

Medewerkers kunnen op een eenvoudige manier via de pc plaatjes, fimpjes, activiteiten en andere informatie op één of meerdere schermen zetten. Zo komen de boodschappen en andere uitingen dynamisch in beeld.

Het custom narrowcasting systeem wordt ontwikkeld in de huisstijl van uw School, zodat het perfect aansluit. Daarnaast kunnen er koppelingen ingebouwd worden met feeds, nieuwsberichten of uitgebreide weersverwachtingen voor de betreffende stad of regio.