Touch Tables

De mogelijkheden van Multi Touch

Multitouch tables maken gebruik van een nieuwe techniek die de laatste jaren snel populair geworden is. Een horizontaal touchscreen op tafelformaat dat geschikt is om met meerdere personen tegelijk te bedienen. Hierdoor is de zogeheten ‘smart-table’ uitermate geschikt als presentatie medium in publieke ruimtes waar veel mensen tegelijk zijn. De multitouch tables kunnen op maar liefst 32 touches simultaan reageren.

Daarnaast reageert het scherm niet alleen op mensenhanden maar kan het ook (met gebruik van de juiste software) reageren op intelligente speciaal hiervoor ontwikkelde objecten. Door deze state-of-the-art technologie worden interacties die u gewend bent in de fysieke wereld, zoals grijpen, schuiven en uittrekken van objecten, enorm vanzelfsprekend. De mogelijkheden zijn eindeloos!


Software

Wij kunnen u het standaard multitouch software pakket ‘Omnitapps’ aanbieden met goede performance, stabiliteit en bewezen kwaliteit. Daarbij hoort een breed spectrum aan applicaties, een API en een SDK zodat het volledig aan uw wensen aangepast kan worden.

Het multitouch platform biedt o.a. presentatie tools, games, media browsing, creativiteits and productiviteits tools en whiteboard functionaliteiten het werken in groepsomgevingen.

Wij zijn officiƫle reseller van Omnitapps. Klik hieronder om een demo van dit uitgebreide multitouch pakket te downloaden.


Download Omnitapps