VVV Narrowcasting

Plaatselijke VVV narrowcasting met toeristische informatie over bezienswaardigheden en evenementen.


Met dit systeem zijn de marketing afdelingen van de lokale VVV’s in staat om op een aantrekkelijke en effectieve wijze gericht toeristische informatie te vertonen via schermen.
Voordelen van deze wijze van communicatie:

  • Hogere attentiewaarde door dynamische content
  • Snel online bereiken doelgroep. Boodschap staat binnen 10 seconden op het scherm
  • Aanvullend en versterkend op media als krant, internet, prikbord en nieuwsbulletins. Ook toeristen die geen pc of smartphone tot hun beschikking hebben, worden bereikt.
  • De content is gemakkelijk online aan te passen en ook klaar te zetten voor in de toekomst.

Content Management

Medewerkers kunnen op een eenvoudige manier via de pc plaatjes, fimpjes, activiteiten en andere informatie op één of meerdere schermen zetten. Zo komen de lokale bezienswaardigheden, evenementen en andere uitingen dynamisch in beeld.

Het custom narrowcasting systeem wordt ontwikkeld in de huisstijl van de desbetreffende VVV, zodat het perfect aansluit. Zo ontwikkelen we diverse sjablonen voor de verschillende activiteiten waar een VVV zich mee bezighoudt. Daarnaast kunnen er koppelingen ingebouwd worden met de twitter-feeds van de VVV, nieuwsberichten of uitgebreide weersverwachtingen voor de betreffende stad of regio.

Interactieve Applicaties

vvv-interactief

Tevens is Internarrow gespecialiseerd in interactieve touch applicaties. Zo kunnen grote touch screens in de vestiging worden geplaatst met interactieve informatie, maar kunnen we ook interactieve etalages maken, waarbij passanten de VVV informatie al “touchend” voor de etalage kunnen verkrijgen. Dat betekent een verlenging van uw openingstijden zonder effectieve bemanning van uw vestiging!