Wilt u meer weten informatie over dit product, vul hieronder uw gegevens in:


Weblog
Internarrow Weblog

AVEX Regatta 2017

25/09/2017

Afgelopen week waren wij aanwezig bij de AVEX Regatta 2017 in Medemblik.


APLUSK AV Congres

15/09/2017

Op 14 September 2017 bezochten wij hij APLUSK AV Congres in Ahoy.

Een dag waarop een groot aantal strategische leveranciers hun nieuwste productinnovaties toonden. Wij bezochten workshops van: DynaScan, Evoko, Hitachi, Optoma, Samsung, Sharp, Philips en Wepresent.

De fabrikanten lieten diverse innovaties zien die binnenkort op de markt komen, waarover wij u graag informeren.


Een hele originele manier van projectie II

25/10/2016

En weer een bijzondere manier van projectie! Geen narrowcasting of digital signage. Maar wel een gaaf stukje techniek om met een speciale projector bewegende beelden op kleding te tonen!

 


Fijne Herfstvakantie! Wij werken gewoon door :-)

18/10/2016

herfst

InterNarrow wenst iedereen die Herfstvakantie heeft een fijne vakantie. Wij zijn natuurlijk gewoon bereikbaar!

Tel 0182 – 301 553

helpdesk@internarrow.nl


De techniek achter de 3×3 UHD videowall

04/10/2016

In ons vorige nieuwsblog vertelden we over onze 3×3 UHD videowall voor Rabobank Westland. Maar hoe werkt de techniek erachter nou precies? Daar gaat het weblog van deze week over.


Een hele originele manier van projectie

20/09/2016

Ok, dit is geen narrowcasting of digital signage. Maar het is wel een heel originele en bijzondere manier om een boodschap over te brengen!

Niet door het gebruik van beeldschermen maar met behulp van een simpele beamer!
Wellicht een inspiratiebron voor InterNarrow!


Interactieve bewegwijzering metro New York

25/02/2014

In Grand Central Station (New York) zijn sinds kort interactieve schermen geplaatst voor de reizigers. Op deze interactieve schermen kunnen reizigers hun route plannen en zien welke problemen en storingen zich voordoen op het metronet van New York.

Het scherm begint met draggable metrokaart en bij het klikken op een station geeft het scherm de beste om daar te komen route aan. De routeplanning wordt dynamisch aangepast bij eventuele problemen op de route.

Een mooi openbaar project in interactieve bewegwijzering en een goede inspiratie voor onze eigen bewegwijzerings project(en).

Bron: Gizmodo


Gastblog op Narrowcasting.nl – Deel II

04/09/2013

In deel 1 van het gastblog ‘Interactiviteit in de Praktijk’ lag de focus op de laatste 2 fases van dit framework voor interactie met publieke schermen. Dit keer meer achtergrond over wat de invloed is van de context waarin het scherm geplaatst wordt; wat zijn bijvoorbeeld de invloeden van de fysieke omgeving?


Lees hier het tweede deel van het gastblog »


Gastblog op Narrow-casting.nl

03/04/2013

Na een presentatie van ons op het congres ‘Move to Interactivity‘ waarin het framework van interactiefases behandeld werd is de interesse in het onderwerp sterk toegenomen.

Naar aanleiding van deze presentatie werden we door het branche-weblog Narrow-Casting.nl gevraagd om een gastblog te schrijven waarin we dieper op de materie in gaan.
gastblog
In het artikel onder de naam ‘Interactiviteit in de Praktijk’ worden vooral de psychologische barrieresvan interactie in de publieke ruimte, en hoe deze drempel te verlagen, behandeld. En het tweede deel met meer nadruk op de eerste 2 fases komt binnenkort.

Lees hier het artikel op narrow-casting.nl »


Verslag congres DISIN “Move To Interactivity”

12/03/2013

Afgelopen 7 maart organiseerde Disin in het Miele Inspirience Center in Vianen het congres “Move to Interactivity”. Stichting DiSiN (Digital Signage Nederland) is de Nederlandse branche organisatie voor beeldschermcommunicatie die als doel heeft deze zeer dynamische branche op een professionele wijze te bundelen.

Internarrow gaf acte de presence met een presentatie over doelgroepen, psychologische drempels en context afhankelijke content. Op de website Narrow-casting.nl staat een uitgebreid verslag van het congres door Hester Naaktgeboren waarin onze presentatie uitgebreid aan bod komt.

Lees hier het volledige verslag op Narrow-casting.nl