Weblog

APLUSK AV Congres

Op 14 September 2017 bezochten wij hij APLUSK AV Congres in Ahoy.

Een dag waarop een groot aantal strategische leveranciers hun nieuwste productinnovaties toonden. Wij bezochten workshops van: DynaScan, Evoko, Hitachi, Optoma, Samsung, Sharp, Philips en Wepresent.

De fabrikanten lieten diverse innovaties zien die binnenkort op de markt komen, waarover wij u graag informeren.

Een hele originele manier van projectie

Ok, dit is geen narrowcasting of digital signage. Maar het is wel een heel originele en bijzondere manier om een boodschap over te brengen!

Niet door het gebruik van beeldschermen maar met behulp van een simpele beamer!
Wellicht een inspiratiebron voor InterNarrow!

Interactieve bewegwijzering metro New York

In Grand Central Station (New York) zijn sinds kort interactieve schermen geplaatst voor de reizigers. Op deze interactieve schermen kunnen reizigers hun route plannen en zien welke problemen en storingen zich voordoen op het metronet van New York.

Het scherm begint met draggable metrokaart en bij het klikken op een station geeft het scherm de beste om daar te komen route aan. De routeplanning wordt dynamisch aangepast bij eventuele problemen op de route.

Een mooi openbaar project in interactieve bewegwijzering en een goede inspiratie voor onze eigen bewegwijzerings project(en).

Bron: Gizmodo

Gastblog op Narrow-casting.nl

Na een presentatie van ons op het congres ‘Move to Interactivity‘ waarin het framework van interactiefases behandeld werd is de interesse in het onderwerp sterk toegenomen.

Naar aanleiding van deze presentatie werden we door het branche-weblog Narrow-Casting.nl gevraagd om een gastblog te schrijven waarin we dieper op de materie in gaan.
gastblog
In het artikel onder de naam ‘Interactiviteit in de Praktijk’ worden vooral de psychologische barrieresvan interactie in de publieke ruimte, en hoe deze drempel te verlagen, behandeld. En het tweede deel met meer nadruk op de eerste 2 fases komt binnenkort.

Lees hier het artikel op narrow-casting.nl »

Verslag congres DISIN “Move To Interactivity”

Afgelopen 7 maart organiseerde Disin in het Miele Inspirience Center in Vianen het congres “Move to Interactivity”. Stichting DiSiN (Digital Signage Nederland) is de Nederlandse branche organisatie voor beeldschermcommunicatie die als doel heeft deze zeer dynamische branche op een professionele wijze te bundelen.

Internarrow gaf acte de presence met een presentatie over doelgroepen, psychologische drempels en context afhankelijke content. Op de website Narrow-casting.nl staat een uitgebreid verslag van het congres door Hester Naaktgeboren waarin onze presentatie uitgebreid aan bod komt.

Lees hier het volledige verslag op Narrow-casting.nl