Wegener Narrowcasting “Delftse Deals”

Een cross-mediaal project in samenwerking met Wegener Media met een mix van advertising, location based services en interactieve narrowcasting


Project Achtergrond

Uitgangspunt van dit project was het aanbieden van relevante lokale visuele content, op een geselecteerde locatie via interactieve digitale schermen, die op afstand aangestuurd kunnen worden.

Het nieuwe concept “Delftse Deals” speelt hier op in door alle media in één concept aan te bieden. Lokale adverteerders kunnen aanbiedingen en advertenties op alle kanalen tegelijkertijd kwijt. Maximale exposure waardoor alle doelgroepen bereikt worden. De lokale MKB en instanties kunnen adverteren in krant, een speciale DelftseDeals website, www.delftsepost.nl, emailnieuwsbrief, twitter en in de drukke Peperstraat waar we een groot interactief scherm hebben geplaatst.

Uitwerking

Het grote interactieve scherm is een innovatieve eyecatcher in het centrum van Delft. Op het scherm komen niet alleen de advertenties voorbij, maar kan tevens de krant interactief gelezen worden, staat het actuele weerbericht en wordt constant het actuele lokale laatste nieuws getoond. Het scherm is door voorbijgangers van buitenaf te bedienen (!!); ze worden direct en actueel geïnformeerd.

Kenmerken interactieve narrowcasting in samenwerking met Wegener Media:

  • Interactieve schermen op traffic locaties
  • Online (lokale) informatie en bedrijvengids
  • Advertenties / aanbiedingen / nieuws
  • Krant interactief lezen op etalageruit
  • Extra medium voor (lokale) adverteerders