Wilt u meer weten informatie over dit product, vul hieronder uw gegevens in:


Nieuws
Internarrow Nieuws

Digital Signage Royal DuyvisWiener

10/03/2020

Begin Maart hebben we voor Royal DuyvisWiener de digital signage bij de receptie van dit bedrijf geïnstalleerd.


Vernieuwing Narrowcasting De Sociale Maatschap

21/02/2020

Voor stichting De Sociale Maatschap in Amsterdam hebben we de bestaande narrowcasting infrastructuur vernieuwd, zowel software- als hardwarematig.

De schermen zijn nu aangesloten op ons Narrowscape CMS en enkele defecte schermen hebben we vervangen.


Antea Group Digitale Klokkenwand

25/01/2020

Eind Januari werd bij het hoofdkantoor van Antea Group in Oosterhout de analoge klokkenwand, met tijden van alle kantoren over de wereld, vervangen door een hypermoderne digitale variant. De digitale klokkenwand bestaat uit 4 verticale schermen met een resolutie totaal van meer dan 4K.

Internarrow heeft voor deze klokkenwand een speciaal sjabloon ontwikkeld waarin de verschillende kantoren over de wereld gerepresenteerd worden door middel van fullscreen 4K foto’s en de lokale tijd.


Audiovisuele installatie Rabobank Vlissingen

15/12/2019

De locatie Rabobank Vlissingen is vernieuwd en verbouwd. Internarrow was hierbij verantwoordelijk voor de installatie van alle audiovisuele apparatuur voor spreekkamers en presentatieruimtes.


Internarrow gaat internationaal

07/11/2019

Internarrow heeft de afgelopen periode niet stil gezeten en heeft naast vele projecten binnen de landsgrenzen ook enkele opleveringen buiten Nederland gedaan.

Onder andere bij 2 logistieke centra in Duitsland zijn (interactieve) narrowcasting producten geleverd en geïnstalleerd. Ook in en rond de hoofdstad van Frankrijk hebben we 2 projecten opgeleverd.


Audiovisuele installaties nieuw onderkomen Rabobank Rotterdam

15/10/2019

Sinds eind September heeft Rabobank Rotterdam nieuw onderkomen midden in het hart van de stad. Een hypermoderne en flexibele werkomgeving voor een duurzame toekomst.

Internarrow heeft bij dit project oa de aansturing van verlichting & zonnewering maar ook overige audiovisuele hulpmiddelen op zich genomen. Installaties voor vergaderruimtes en zowel de externe als interne narrowcasting.


Narrowcasting Antea Group

28/05/2019

Bij Antea Group hebben we onlangs bij alle Nederlandse locaties de narrowcasting aangesloten op ons Narrowscape systeem. Door middel van videowalls en schermen bij receptie en in pantry’s worden medewerkers en bezoekers op de hoogte gehouden van nieuws, weer en interne bedrijfscommunicatie.

Antea Group is een internationaal opererend ingenieurs- en adviesbureau. Ze hebben vestigingen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Afrika en Azië.


Succesvolle uitrol Videoconferencing Rooms Rabobank

10/01/2019

Inmiddels hebben we bij diverse Rabobanken al meer dan 30 videogesprek kamers voor financieel adviseurs mogen inrichten.


Inrichting Videoconferencing room Rabobank Zuid Holland Midden

14/12/2018

Bij Rabobank Zuid Holland Midden hebben we de videogesprek kamers voor financieel adviseurs mogen inrichten.

Naast de levering en installatie van de AV apparatuur hebben we ook de ruimtes ingericht met akoestische achtergronddoeken met daar op foto’s van het werkgebied. Ook is er speciale led verlichting om de beleving te personaliseren.

Meer info »


LED Wall voor Rabobank Helmond

15/10/2018


Bij Rabobank Helmond hebben we een Grafisch Outdoor LED display aan de gevel mogen monteren.