Wilt u meer weten informatie over dit product, vul hieronder uw gegevens in:


Nieuws
Internarrow Nieuws

Internarrow gaat internationaal

07/11/2019

Internarrow heeft de afgelopen periode niet stil gezeten en heeft naast vele projecten binnen de landsgrenzen ook enkele opleveringen buiten Nederland gedaan.

Onder andere bij 2 logistieke centra in Duitsland zijn (interactieve) narrowcasting producten geleverd en geïnstalleerd. Ook in en rond de hoofdstad van Frankrijk hebben we 2 projecten opgeleverd.


Audiovisuele installaties nieuw onderkomen Rabobank Rotterdam

15/10/2019

Sinds eind September heeft Rabobank Rotterdam nieuw onderkomen midden in het hart van de stad. Een hypermoderne en flexibele werkomgeving voor een duurzame toekomst.

Internarrow heeft bij dit project oa de aansturing van verlichting & zonnewering maar ook overige audiovisuele hulpmiddelen op zich genomen. Installaties voor vergaderruimtes en zowel de externe als interne narrowcasting.


Narrowcasting Antea Group

28/05/2019

Bij Antea Group hebben we onlangs bij alle Nederlandse locaties de narrowcasting aangesloten op ons Narrowscape systeem. Door middel van videowalls en schermen bij receptie en in pantry’s worden medewerkers en bezoekers op de hoogte gehouden van nieuws, weer en interne bedrijfscommunicatie.

Antea Group is een internationaal opererend ingenieurs- en adviesbureau. Ze hebben vestigingen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Afrika en Azi├ź.


Succesvolle uitrol Videoconferencing Rooms Rabobank

10/01/2019

Inmiddels hebben we bij diverse Rabobanken al meer dan 30 videogesprek kamers voor financieel adviseurs mogen inrichten.


Inrichting Videoconferencing room Rabobank Zuid Holland Midden

14/12/2018

Bij Rabobank Zuid Holland Midden hebben we de videogesprek kamers voor financieel adviseurs mogen inrichten.

Naast de levering en installatie van de AV apparatuur hebben we ook de ruimtes ingericht met akoestische achtergronddoeken met daar op foto’s van het werkgebied. Ook is er speciale led verlichting om de beleving te personaliseren.

Meer info »


LED Wall voor Rabobank Helmond

15/10/2018


Bij Rabobank Helmond hebben we een Grafisch Outdoor LED display aan de gevel mogen monteren.


LED Wall Purmerend voor Rabobank Waterland

17/07/2018

Bij Rabobank Waterland hebben we bij het kantoor in Purmerend een outdoor LED Wall aan de gevel geplaatst.


Oplevering narrowcasting DGA Financieel Adviseurs

09/07/2018

Voor DGA Financieel Adviseurs hebben we samen met onze partners een compleet etalageconcept mogen ontwikkelen.


Narrowcasting Stichting Gezond Boskoop

06/04/2018


Voor Stichting Gezond Boskoop hebben we voor 8 zorgverleners de narrowcasting mogen verzorgen. Er zijn beeldschermen geplaatst bij de huisartsen, fysiotherapeuten en bij de apotheek.

Het project is mede tot stand gekomen door een ondersteuning van de zorgverzekeraar. De zorgverleners beheren een deel van het narrowcasting kanaal zelf en er wordt ook centraal content verzorgd.


InterNarrow op ISE 2018

12/02/2018

Uiteraard was InterNarrow weer aanwezig bij de ISE 2018 beurs in de Rai in Amsterdam.

Dit jaar waren er meer dan 1300 exposanten op dit toonaangevende B2B-evenement op het gebied van professionele audio visual, electronic systems integration en IT. Alle toonaangevende fabrikanten lieten hier de nieuwste ontwikkelingen zien.