Inrichting Rabohouse Almere

Rabohouse Almere is het eerste kantoor van het nieuwe klantvestiging concept van Rabobank

Het laatste kwartaal van 2022 worden de eerste verbouwingen van klantvestigingen in het nieuwe Rabohouse concept opgeleverd. Locatie Almere is de eerste vestiging.

PROJECT ACHTERGROND

In samenwerking met de werkgroep Rabohouses en de Corporate Identity afdeling hebben we de plaatsing en content van de narrowcasting schermen uitgedacht. De flow van de klantbeleving wordt door middel van een interactieve welkomstassistent en narrowcasting schermen met wachtverzachtende content geoptimaliseerd.

UITWERKING

Voor het eerste Rabohouse hebben we zowel de (interactieve) narrowcasting schermen als de audiovisuele inrichting van de spreekkamers verzorgd. De Welkomstassistent is een interactieve zuil waarop klanten zich aan kunnen melden bij de adviseur waarmee zij een afspraak hebben.

Bij de ‘genius bar’ wordt door middel van gerichte boodschappen de klant geïnformeerd over commerciële kansen en hoe de klant van advies voorzien zal worden.Neem contact met ons op voor meer informatie een narrowcasting systeem voor uw bedrijf of stichting.