Rabobank Zaanstreek

Rabobank Zaanstreek opent een gloednieuw kantoor in hartje Zaandam met een centraal aangestuurd custom made narrowcasting systeem voor informatieve displays.


Project Achtergrond

Het hoofdkantoor van Rabobank Zaanstreek in Zaandam wordt verbouwd en krijgt een compleet vernieuwd interieur voorzien van de modernste display-technieken.
Wij zijn gevraagd om samen met Diz het interieur te voorzien van informatieve schermen. In dit project zijn wij verantwoordelijk geweest voor de alle content-ontwikkeling; de animaties, koppeling met nieuws-streams en het Content Management Systeem.

Uitwerking

In samenwerking met de marketing-communicatie afdeling van Rabobank Zaanstreek hebben we een custom made look & feel gecreëerd waarbij vooral de nadruk is gelegd op regionale uitingen en beelden.

Zo hangen er in de gevel 2 schermen met uitingen en filmpjes betreft lokale acties en openingstijden. In de ontvangsthal hebben we gekozen voor 2 schermen met product-gerelateerde uitingen in combinatie met informatie-streams betreft nieuws, files, weer en treinvertragingen. Grote blikvanger in de hal is de videowall van 3 schermen met uniek beeldmateriaal uit de regio en lokale uitingen.